Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Syazwan Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Followers

♥ my hero ♥

♥ my hero ♥

Tuesday, June 25, 2013

status - geram..

salam semua bloggers

allhamdillah malam nie sejuk sekali cuaca kan....
al maklum laaa 2 hari nie dok jerebu jer...
shah alam nie pagi tadi baru naik ipu 200+...
sekolah dah mula buka hari ini...

semalam cuti, tapi kena ganti jugak nanti...

tapi malam nie memang status geram sebab...

candy cursh laaa tak lepas-lepas lagi...

eiiiii.....

Thursday, June 06, 2013

bila nak next level nie....


Salam 1 malaysia semua..

Haaaa nie tak habis nak cite pasal candy crush kaann...

Tengok....


Tengok level 65 tuuu sape sebelah saya tuuu...

Hehe adalah husband saya...

Yeayyyyy akhirnya boleh jugak dia hehe...

Sebab dia yang penyebab ja main benda alah nie  hahaha...

Tapi dah dekat seminggu tak lepas-lepas lagi level nie hehe...

Target nak saya duli sebelum husband hehe....

Any tips tak?


post signature

Tuesday, June 04, 2013

fast furiuous 6 vs 5


Salam 1 malaysia semua,

Yeaa... hari sempat nak tengok wayang hehe...

Mula-mula memang nak settle semua bil utilities kan... dah semua cepat jer dah alang-alang syazwan dengan atok dia....

Apa lagi hehe

Menyelam sambil minum air laaa hehe....

Tempat macam biasa kat catahy cineplex damansara hehe...

Tempat favorite hehe...

Ermmm berbalik pada cite tadi...

Review fast furious 6 nie okay laaa... tapi ja dengan suami suka yang 5 nyaaa...

Nak compare action, kereta dia yang 5 lagi okay hehe...

Ingatkan yang 6 nie dah habis...

Rupa-rupanya macam ade sambungan ker hehe kalau tengok ending dia...

Tapi yang tak best tuu couple lelaki cina tuuunkam GISELE nama dia dalam cite dah mati huhu....



Hehe nak tunggu sambungan dia lak hehe....

post signature

Monday, June 03, 2013

tinggal seminggu jer..



Salam 1 malaysia semua,

Yea... hari ini dah isnin.. tinggal lagi seminggu je cuti nak habis...

Apa agenda? Tiada yang menarik pun...

Hanya nak spend masa dengan syawan jer di rumah sendiri nie..

Jom kita layan gambar adik ja konvo minggu lepas,

di PICC PUTRAJAYA...

Tahniah adik, dah konvo dah.. tinggal yang tengah jer lagi...

Huhu.. tengok saya semakin membesar laaa...


post signature

Saturday, June 01, 2013

Garu sekarang nak tengok

Salam 1 malaysia semua,

Eiii ja rasaja orang terlambat kot tengok hehe...

Tapi lambat pun tak dapat peee...

Selalu dengar di radio baru malam nie teringat nak tengok video dia...

Dalam kepala apamlagi gaya si PSY nie kan...

Dah tengok gaya dia macam dah slow sikit dari gangnam hehe....

Haaa tau pun tak larat kan hehe...

Watch "PSY - GENTLEMAN M/V" on YouTube

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails