Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Syazwan Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Followers

♥ my hero ♥

♥ my hero ♥

Sunday, April 07, 2013

ikan siakap sweet sour


Salam bloggeer semua,

Sajer hati Ahad nie ja nak share resepi,

YAng plan asal nak 3 rasa, 

Tapi yang jadi sweet sour lak hehe...





post signature

Wednesday, April 03, 2013

nak tukar ker?? tidak????

Salam bloggers,

Yea... dah masuk 3hb bulan April tahun 2013.. baru tengahari tadi PM kita dah umumkan pembubaran parlimen dah... tuuu dah kura nak nak mengundi laa kan?


Sebenarnya ja dalam delima nie... adakah ja ingin tukar sekolah atau tidak?...  okay ja review sikit sekolah pertama ja..

SMK BUNTONG, IPOH.


  1. 1st posting situ, tahun pertama memang rasa macam tak sanggup nak berdepan budak-budak nie yelah dah mengajar ting 1 dan 2, perangai budak-budak lagi laaa...
  2. Dah masuk akhir tahun ke 2, ja dah rasa serasi dengan sekolah nie...
  3. Keje.... just mengajar jer tahun pertama... awal tahun ke dua dah dapat jawatan SETIAUSAHA PEPERIKSAAN SESI PETANG... dari situ dah mula bz dah... tapi masa tuu bujang anything boleh buat hehe....
  4. Kawin tahun 3 akhir, 1st e-tukar minta dengan alasan si suami dok jauh laa konon.. padahal KL jer hehe... 2nd e-tukar sebab masa tuuu dah mengandungkan syazwan dengan alasan ayahnya jauh jugak.... 
  5. Rezeki anak kot... lepas jer pantang ja dah dapat tukar ke KL.
SMK (L) METHODIST, KUALA LUMPUR.

  1. Hari baru 10 bulan lebih ja dok MBS nie....
  2. Suasana sekolah nie okay..
  3. Cikgu-cikgu pun okay..
  4. Kemudahan ada semua....
  5. Cuma yang tak okay, pentadbiran  dengan keje dokumentasi yang tak sangat okay...
  6. Mengajar sini rasa sangat stress... banyak hal dokuentasi sebab nak ISO kan sekolah tuuu
  7. Tapi nak takut bila dapat tukar, takut dapat sekolah yang lagi teruk dari MBS.
OHHHH tidak.... macam mana nie.....




post signature

Tuesday, April 02, 2013

1st 2 layer....


Salam bloggers,

Hehe sajer nak cari feedback,

Masa cuti lepas ja dah siapkan 5 helai tufung lyrca sehelai tudung 2 layer...

Warna : kelabu @grey

Corak : 1plain + 1 corak hehe



On the way lik Kedah masa nie + syazwan oun de sekali

Okay tak? Hehe..



post signature

Monday, April 01, 2013

kari ikan bawal... best...


Salam semua bloggers,

Ermmmm hari nie dah 1st April 2013,

Kejap jer masa berlalu, holiday pun dah habis....

Tinggal lama blog ade feedback pasal tudung hehe... tunggu next entry ade cite sikit...

cuma hari nie bust review pasal makan-makan hehe...

Hari vite pasal ikan bawal masak kari main dish...

Terletak Kedah masa lik kedah minggu lepas hehe...

Suami ja laa yang introduce tempat nie, masa ja mengandung 2 tahun lepas hehe...

Lepas tuu memang teringin nak makan kalau lik Kedah hehe...

Jom kita layan gambar,




Sedap just ikan bawal +kari + ulam hehe...

Harga pun oksy hehe




post signature

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails