Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Syazwan Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Followers

♥ my hero ♥

♥ my hero ♥

Sunday, February 24, 2013

saya nak sihat!!!

post signatureSalam semua blogger...

Yea saya nak sihat... semua orang nak sihat kan?... selepad kejadian hari tuuu membuatkan ja nak hidup secara sihat... dah 2 bulan ja mencari produk yang membantu ja.. Alhamdulillah ja rasa ja memilih produk herbalife...



Hasil selepas survey beberapa produk lain.. dan atas rekomen dari kawan satu sekolah ja duluu....

Harap berdisplin untuk dapat kan badan yang sihat hehe

Saturday, February 23, 2013

syazwan sudah setahun..

post signatureSalam semua blogger...

Alhamdulillah... 17hb yang lepas Muhammad Syazwan bin Khairul Daniel... sudah pun setahun... dsn alhamdulillsh ja dsh pun selamat buat kenduri ke syukuran sikit... dan buat birthday party secara kecilan jer hehe...

Nak cite sikit jer... hehe tak de plan secara besar-besaran pun.. cuma plan kek birthday syazwan jer hehe



 Ini lah kek yang menjadi pilihan ibunya hehe... sebenarnya ibu syazwan yang nak makan... hehe... comel tak? Nie pun kedai kek yang ke 3 tau.... baru dapat yang sedap hehe...

 Sebelum 17hb tuuu 16hb de buat kenduri kesyukuran sikit... buat tahlil sikit... malam tuuu g laa li barsng kat pasat borong selangor...

Kira 2 hari tuuu letih laaa... tapi akhirmya semua selamat....


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails