Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Syazwan Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Followers

♥ my hero ♥

♥ my hero ♥

Thursday, January 24, 2013

Confuse !!!

Salam semua blogger,

Ingat tak yang kisah ja masa bersalin tuu? Yang dijadikan sebab bersalin sebab darah tinggi!!!

Yea ja rasa darah tinggi masa bersalin tuu dah kekal dalam badan nie kot. Sebab baru-baru nie ja demam panas bila g chek darah tinggi sampai doktor tuu test 5 kali laa....

Jadi macam mana yea? Apa ja harus lakukan? Ja de baca dalam internet yang alpha lipid boleh dijadikan suplement untuk penyakit kronik..

Betul ker?

Thursday, January 17, 2013

dugaan 17hb januari 2013

Salam semua bloggers,


Hai semua? Ini entry kedua untuk hari ini. Hari ini bersamaan dengan hari khami kan?  So, hari decide nak settle beberapa perkara penting. Iaitu pertama sekali untuk tahun 2013 nak bayar full payment PTPTN.



Haaa anda semua dah bayar ker PTPTN?  mesti dah hayar kan? Ja dah de anak sorang baru habis bayar hehehe kira dah nak masuk 10 tahun laaz dari mula belajar tahun 2013.

So ja ambil inisiatif yang diberi kerajaan tuu yang 20% tuuunkan... tapi hari nie nak jadi cite bankers checque ja tuu salah pulak tulis pihak PTPTN tak terima...

Dugaan laaa g menara Maybank tuuu, pastu baru g UTC PUDU RAYA nasib baik laa belakang sekolah jer hehe...

Huhu esok laa baru settle semua.. harap-harap laa kan?

Okay jumpa next entry hehe





post signature

kembali aktif berblog

post signatureSalam semua bloggers,

 Its me... lama kan tak update blog nie hehe atas kenkangan masa....
Apa cite semua? Waaa mesti dah banyak perubahan kan? Ermmm lepas nie Insyallah ja akan selalu update blig... gadget baru pun baru li nie hehe...

Insyallah lepas nie ja akan beritahu yang mana dah lepas..... haaa sebelum terlupa... Selamat tahun baru hehe

Tuesday, January 01, 2013

tinggal kan jejak anda disini :)

salam semua B2B dan silent readers,

entry nie khas ja sediakan untuk blogger diluar sana yang telah

mefollow ja dan nak ja follow balik boleh laa tinggal link anda di entry ini...

senang kan sebab dekat sebulan ja tinggal blog ja nie de B2B yang memfollow ja...

tapi ja nak follow balik tak tahu link anda :)

mungkin dengan ini kita boleh rapat as kawan blogger :)
http://www.cute-smiley.com

post signature

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails