Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Syazwan Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Followers

♥ my hero ♥

♥ my hero ♥

Saturday, November 24, 2012

tahniah semua bloggers mommy hehe


salam semua bloggers,

haaa pagi nie ja de masa sikit almaklum laa cuti sekolah + syazwan tengah tido hehe boleh laa nak mengadap lama-lama depan laptop nie hehe... hai semua blogger yang tercinta hehe... memang lama sungguh j tak update blog secara selalu macam sebelum ade anak tuuu hehe
memang kalau nak diingatkan lepas ja bersalin memang ja dah lama tak upadate blog nie... kadang-kadang tuuu rasa macam tak nak blogger dh hehe tapi bila pikir balik entry-entry... follower yang dah banyak follow kita kan hehe....
tambah sejak pakai iphone de widget blogger haa boleh laa update selalu kan hehe....
ja tengok kawan-kawan list dalam wife-to-be dalam blog ja nie dah kawin pun n dah siap de anak dah hehe... nampak sangat kan lama sungguh bersawang dalam blog nie hehe
contohnyaa blogger Pn. Nur dari blog cerita chenta dah  mengadung pun tengah tunggu masa jer nak bersalin, Pn dari blog duahati-jadisatu pun dah berkahwin dah.Pn renee, dari blog Renee Meow Weeding yang sama guna khidmat 2BS pun dah selamat berkahwin dah hehe.Pn Anaztasia, puan nie masa nak kawin dulu memang suka buat DIY kan hehe, zaman kita dulu kan hehe....Pn. dari BnSya-Stories dah jadi mama kepada Faris pun hehe... Puan dar khawin betul-betul dah betul-betul kawin dah hehe.. Pn Jajaj dari blog Jaja Khalida dah pun ade baby Putera Ahmad Izzy lagi ttuuu nama dia hehe... Ade lagi nie Pn. Kina dari blog Journey of Bride-To-Be dah pun ade anak dah hehe.. Pn Thalha dari blog Tahlhazlin dah ade baby girl hehe Pn. Elle dari JB blog aku dan dia pun dah de baby girl. Mizz Amy pun dah jadi pn dari blog Pink Dress Diary hehe... wahhh sekarang dah usahawan dah amy hehe... Pn. Lyana Mk pun dah jadi mommmy kepada baby boy hehe...

wahhh ramai kan hehe....anak-anak mereka pun baya syazwan jer hehe ramai geng syazwan boleh buat kawan nie hehe.. anyway ja nak ucapkan tahniah semua... walaupun lambat wishh hehe... ja doakan kita semua dapat jadi ibu yang baik dan isteri yang solehah pada suami-suami kita kan hehe.... Amin.....



Wednesday, November 21, 2012

Nothing speacial for today

Salam semua bloggers,

Just short entry today, 21st November is just a number Nothing have to celebrate about it... When we just alone



Tuesday, November 20, 2012

Sushi king

Salam semua bloggers,
Apa khabar semua? Ja harap semua dalam keadaan sihat yea..
Alhamdulillah syazwan dah 9 bulan pun 17hb lepas hehe dah semakin aktif dan dah mula nak tumbuh gigi pun hehe
Hari nie saja nak cakap pasal sushi king hehe tengahari tadi baru dapat makan selepas seingat ja masa ja mengandung lepas tuu tak makan dah hehe
Ada sesiapa minat sushi king nie ?
Ja suka nie golden sushi kot nama dia sedap hehe



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails