Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Syazwan Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Followers

♥ my hero ♥

♥ my hero ♥

Saturday, August 20, 2011

review costum album wedding ja :)


salam semua bloggers,

ermmmm sebelum ja cite pasal 'buku pink' tuu... apa kata weekend nie layan gambar costum ja... nak minta pendapat semua.... :)












** malu giler bila tengok gambar kawin sendiri hehe....

post signature

Friday, August 19, 2011

pengalaman puasa - part2


salam semua blogger :)

selamat berpuasa Insyallah hari sudah masuk 19 hari sudah.... maap lama tak jenguk blog ini sebab keadaan tidak mengizin kan... Alhamdulillah puasa tahun ini ja hadapi dengan selamat semua walaupun tinggal sorang-sorang... cuma tahun ini amal ibadat seperti terawih kurang pulak sebab keadaan ja sekarang nie....

seperti entry yang lepas ja de nak cite pasal ini kan????

yea.... ini lah minuman wajib ja setiap hari... katanya produk baru dan lebih bagus dari yang 'popular' tuuu... lepas tu yang ja suka de perisa coklat hehe.. tak de laa jemu nak minumnya.... yang ja baca pasal produk ini kelebihan dia de asid folik extra dalam susu kita... jadi kalau kita dah makan ubat asid folik tuu minum lagi susu nie lagi banyak laa advantange pada baby kita insyallah kan hehe.... sekarang nie nak mencari bekas letak susu lak hehe... susah pulak kena bawa g Taiping, kena ada jugak kat Ipoh :)

tunggu entry akan datang ja nak cite pasal 'buku pink' lak.... haaa de kisah panjang berkaitan buku ini hehe.....gambar dibawah nie buka buku ja yea hehe... ja ambil sumber dari Google... tak tahu kenapa sekrang nie malas nak ambil gambar dulu sakan suka ambil hehe.... jumpa lagi....


post signature

Thursday, August 11, 2011

pengalaman puasa - part1

salam ramadan

macam puasa kawan-kawan semua.... ja setakat nie alhamdulillah puasa dari awal sampai hari ini.. ramai yang memesan kalau tak larat buka lah puasa.. tapi Alhamdulillah setakat hari ini larat lagi badan ini... alahan muntah tuuu dah tak boleh lari dah pagi malam muntah.... hari nie ja nak cite pasal awal puasa ja....

de ker sesiapa bakal ibu mengalami sakit-sakit otot yea.. ja awal puasa hari tuuu tangan nie sakit giler macam de tekanan kat urat nie.... jumpa doktor kata kesan sebab jatuh kalau penah jatuh dulu-dulu... de pulak kata kandungan ambil kalsium sebab tuuu sakit....

doktor masa tuu bagi ubat... masa tuu ubat macam-macam makan... mulut nie dah termakan ubat... itu lah pengalaman pertama masa awal puasa hari sebab tuuu blog nie pun nak tengok pun tak larat.....

penah tengok produk dibawah???? nanti ja cite pe yekk...


post signature

Tuesday, August 09, 2011

salam ramadan...

salam ramadan pada semua blogger,

salam semua.... ya Allah punya laa lama ja tak update blog ja nie.. dah ramadan ke 9 baru ja berpeluang untuk mengupdate blog ja nie....

Alhamdulillah nie bulan pertama ja berpuasa sebagai isteri... alhamdulillah jugak buat setakat nie okay laa sebab baru 2 kali jer buka dan sahur dengan suami... sebab yealah dua-dua jauh....

Alhamdulillah jugak kedua-dua keluarga sudah pun tahu keadaan ja sekarang nie... dah tak payah nak rahsia-rahsia lagi... :) tunggu next entry ja cite :)



post signature

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails