Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Syazwan Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Followers

♥ my hero ♥

♥ my hero ♥

Wednesday, July 20, 2011

minggu yang penuh mencabar...

salam semua bloggers,

ermmmm apa khabar semua... ya Allah sungguh ja rindu untuk berblog.. ja ingat dah tukar mood blog nie.. tapi hanya tuhan yang tahu apa yang berlaku dalam hidup ja 2 minggu nie... ketidak sihatan telah bermula diri ja nie... setiap pagi... setiap malam ja akan rasa loya dan muntah... mula-mula ja tahan sahaja tapi lagi buruk jadinya.... dan ini menyebabkan ja akan tido @ baring sepanjang hari.... tapi Alhamdulillah masa di sekolah ja tak lag seteruk dirumah... ini lah yang berlaku bila tinggal kesorangan di rumah sewa nie... tak tahu apa akan ja alami selepas nie....


post signature

Wednesday, July 13, 2011

nama blog sudah ditukar....

salam semua Bloggers....

wahhh sangat lama ja tak mengupdate blog ja nie.... tak tahu ja nak cite macam mana... kemahuan, rasa, semua pasal blog macam hilang macam tuu sahaja.... tiba-tiba malam nie terasa nak ubah cita rasa, ubah rupa dan ubah nama blog nie..... blog ini dengan rasminya sudah di tukar dengan nama ♥ life after june 2011 ♥...... ja rasa semua dapat faham kan... sebab ja nak perasaan berblog tuu kembali semula bila ja dah tukar rupa blog ini... tetapi tuan punya blog masih lagi sama :) sebab tuuu ja rasa B2B yang sudah berkahwin jarang sudah mengupdate blog mereka kan?? ade yang perasaan tak???? apa macam ?? hehe..... minta komen hehe....


post signature

Tuesday, July 05, 2011

dilema yang terjadi

salam semua B2B dan silent readers,

ermmmm seperti mana yang B2B dan x-B2B tahu keadaan ja sekarang nie kan?? ja tak dapat nak umumkan lagi pada semua orang secara rasmi lagi... sebab ja masih tunggu suami ja balik Ipoh.... selagi suami ja tak balik semua nie mesti tertangguh....

bila dah dalam keadaan macam nie.. macam-macam laaa amanat, pesanan orang yang berpengalaman dari kita... cuma ja tak tahu yang mana nak ikut... ade kakak tuu pesanan ke klinik buat test + dengan scan... de kakak tuu pulak.. tunggu dulu bagi lama sedikit dalam 10 minggu ker baru g klinik + scan.... de kakak tuuu cakap pulak jangan scan nanti sel mati... ermmm ja pun tak tahu nak ikut mana... last-last ja ambil keputusan malas nak buat apa-apa selagi suami ja tak de....

jadi ja nak minta pendapat x-B2B lak macam mana.... kalau de site yang boleh ja rujuk ker... ja amat berterima kasih pada semua yang ambil berat tentang diri ja nie....

post signature

Friday, July 01, 2011

tiba-tiba mood makan bertambah..

salam semua B2B dan silent readers,

harap maaf banyak-banyak... dah lama ja tak update blog ja nie.. bukan nak pinggirkan tapi minggu nie buat betul-betul ja rasa malas untuk buat kerja kat rumah ja nie... yang ja tahu rasa lapar jer minggu nie... entah laa..

malam nie pulak ja rasa sangat lapar.. dan hentam saja masak untuk malam nie... jadi lah Nasi Goreng Tiram Sayur... disebabkan esok dah Sabtu ja nak balik Taiping jadi ja kena habis kan semua barang makan dalam peti ais nie....

esok ada program di sekolah 1 Murid 1 Sukan nyer larian... ja rasa semua orang tahu... ja tanam dalam otak ja nie untuk jaga diri ja nie... dah tak boleh nak lasak-lasak.... tak tahu apa jadi hujung minggu nie harap-harap dapat berita yang mengembirakan semua orang :)

post signature

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails